Zašto hiljade naših klijenata nosi TESLA NAOČARE

THE® naočare predstavljaju jedinstveno rešenje za bolje funkcionisanje i vida i funkcija mozga jer blokiraju štetno zračenje, a ujedno ga i pretvaraju u poželjan, optimalan spektar Kvantne Hipersvetlosti jedinstveno idealne simetrije identične biološkim strukturama. THE® naočare će vam pomoći da budete vitalniji, zdraviji i uspešniji.

0
1731

Naše oči nemaju prirodnu fiziološku zaštitu od opasne svetlosti visoke energije (UV i plave) koja dolazi iz sunčeve svetlosti, veštačkog osvetljenja i svetlosti elektronskih uređaja. Ova štetna svetlost nepovratno oštećuje oko, prouzrokujući kataraktu i degeneraciju žute mrlje. I više od toga, nepovoljno utiče na funkcije mozga i opšte zdravstveno stanje.

THE® naočare predstavljaju jedinstveno rešenje za bolje funkcionisanje i vida i funkcija mozga jer blokiraju štetno zračenje, a ujedno ga i pretvaraju u poželjan, optimalan spektar Kvantne Hipersvetlosti jedinstveno idealne simetrije identične biološkim strukturama. THE® naočare će vam pomoći da budete vitalniji, zdraviji i uspešniji.

Zaštita očiju:

THE® naočare štite oči tako što eliminišu i transformišu opasno UV i plavo zračenje u svetlost optimalnih i za molekularne strukture oka korisnih svetlosnih talasa (zeleni, žuti, narandžasti, crveni). Takođe, štite oči od prevelike količine ukupne svetlosne energije iz svih izvora svetlosti kojima smo neminovno izloženi (veštačka svetlost, svetlost elektronskih uređaja i sunčeva svetlost) jer propuštaju optimalnu količinu ukupno potrebne energije.
– THE® štite oči od različitih oboljenja
– THE® usporavaju nastanak katarakte
– THE® sprečavaju senilnu degeneraciju žute mrlje
– THE® odlažu potrebu za nošenjem dioptrijskih naočara

Poboljšanje vida i kognitivnih sposobnosti:

THE® naočare omogućavaju oštriju sliku čak i pri slabijoj svetlosti i doprinose bržem donošenju boljih odluka, a time postajemo i efikasniji, i uspešniji, i zadovoljniji u svakodnevnim profesionalnim i slobodnim aktivnostima.
– THE® smanjuju rasipanje svetlosti unutar oka
– THE® poboljšavaju oštrinu vida
– THE® povećavaju kontrastnu osetljivost i intenzitet boja, a smanjuju refleksiju
– THE® otklanjaju zamor i nelagodu u očima

THE® naočare imaju anti-ageing dejstvo na kožu oko očiju, eliminišu i konvertuju
opasno štetno zračenje spektara UV i plave svetlosti u poželjnu svetlost koja
održava i podstiče prirodnu regeneraciju/sintezu kolagena i elastina, što doprinosi ublažavanju postojećih i sprečavanju nastanka novih bora oko očiju. Ova jedinstvena funkcija je još jedan razlog da ih nosimo i napolju i unutra!
– THE® ne samo da funkcionišu drugačije od svih drugih naočara već tako i izgledaju
– THE® naočare su modni detalj koji će izvesno obeležiti i vaš stil

THE® naočare na jedinstven način optimizuju nivo serotonina (“hormona sreće”), dopamina(“hormona zadovoljstva”), melatonina (hormona zaduženog za regulaciju spavanja), kortizola(hormona stresa) i dovode ih u prirodan međusobni odnos, presudan za zdravo mentalno i fizičko funkcionisanje organizma.
– THE® uspostavljaju psihološku ravnotežu i jačaju samopouzdanje
– THE® popravljaju raspoloženje, a snižavaju nivo stresa
– THE® ublažavaju i anksioznost, i depresiju, i agresivnost
– THE® regulišu poremećaje spavanja i znatno smanjuju džetleg
– THE® podižu i održavaju neophodan nivo energije tokom celog dana

Ko bi trebalo da nosi THE® naočare, gde i kada Svi koji brinu o sebi, a izloženi su intenzivnom mentalnom i fizičkom naporu: vi, studenti, đaci, policajci, profesori, piloti, vojnici, vozači (profesionalni i amateri), sportisti, političari i parlamentarci… Svi mi koji smo svakoga dana izloženi opasnom spektru sunčeve svetlosti, kao i veštačkom osvetljenju u zatvorenim prostorima (kuća, posao, škola, koncerti, tržni centri…).

Tesla naočare možete poručiti preko sledećeg linka: https://www.elementizdravlja.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4/tesla-hyperlight-eyewear-naocare/

Prethodni tekstKako preživeti letnje vrućine
Sledeći tekstPsihoterapija menja mozak i gene
Dr Milan Popović rođen je u Loznici 1977. godine gde je završio osnovnu školu i gimnaziju „Vuk Karadžić“. U toku školovanja u Gimnaziji, 4 godine aktivno pohađao kurseve elektronike u Istraživačkoj stanici Petnica, gde je realizovao svoje naučne projekte na polju elektronike i medicinske elektronike. Nakon završene gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polaže državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda. 2017. godine upisuje specijalizaciju psihijatrije na Medicinskom Fakultetu u Beogradu. Redovne specijalističke studije psihijatrije su u toku. 2018. godine započinje specijalizaciju iz oblasti REKBT psihoterapije u okviru „Srpskog centra za RE&CBT“. Poseduje Primary sertifikat REKBT savetnika i psihoterapeuta Srpskog centra za RE&CBT, Instituta Albert Ellis (Njujork) i Instituta za kognitivni menadžment (Frankfurt). Svoje znanje iz oblasti medicine, Dr Milan Popović izgradio je na početku karijere radeći u Hitnoj pomoći Beograda u trajanju od oko 2 godine. Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, dr Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, u farmaceutskim predstavništvima kao lekar i stručni saradnik, a po potrebi i zahtevu radnog mesta i kao grafički i web dizajner, administrator i urednik web sajtova i IT specijalista. Radio je i na poziciji lekara u brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd - DZ Palilula). Sticanje znanja i radnog iskustva nastavlja u četiri doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine, IT specijaliste i menadžera. Uporedo sa studijama medicine, specijalizacijom psihijatrije i REKBT-a i redovnim poslovima, Dr Milan Popović usavršava se i bavi avijacijom, elektronikom, fizikom, hemijom, grafičkim i web dizajnom, filmskom montažom, programiranjem i IT sektorom, marketingom i digitalnim marketingom, kao i borilačkim veštinama (karate i Nindjucu), meditacijom i jogom, gde ostvaruje zavidne rezultate. U toku 2019. godine započinje karijeru u Zepter International na poziciji Medical Manager gde u koordinaciji sa medicinskim, IT, marketing, prodajnim i edukativnim sektorom radi na unapređenju rada Zepter Medical Ordinacije i unapređenju prodaje proizvoda Kompanije Zepter International. Govori srpski, engleski i ruski jezik.